onsdag 19. januar 2011

Åmund er på vei igjen

Da skulle Åmund være på vei igjen. Han tok buss til Haukeliseter Fjellstue i går, overnattet på et stabbur der i natt, og tok fatt på del tre av Norge På Langs turen hans nå i morges.
Han var litt spent på føret, stort snøfall og skredfare kombinert med tung pulk han måtte pløye gjennom snøen gjorde at han avbrøt forrige del av turen hans. Krossvatn - Haukeliseter kommer han til å gjøre en gang til våren når det er tryggere der. Jeg leste i en blogg til en annen NLP'er at den ruta, og spesielt nedfarten til Bleskestadmoen var noe av de meste skumle opplevelsene han hadde hatt på sin tur. Så det var nok et lurt valg :)
Uansett, nå har det regnet en del på Haukeli, og snødd litt på toppen. Åmund har satt igjen pulken hjemme, for istedet å ha en 80l sekk på ryggen. Han håper dette blir lettere å komme seg fram med, men regner med det vil være litt vondt første dagene pga den uvante tyngden. Så nå han vi tro på at neste etappe vil gå lettere.
Idag skal han komme seg fra Haukeliseter til Hellevassbu, en drøy dagsetappe på litt over to mil. Kommer tilbake med mer detaljert plan for ruten han nå skal begynne på fram til Finse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar